CV

LASSE RIBERGÅRD RASMUSSEN

BRANDING- OG KOMMUNIKATIONSKONSULENT

LINKEDIN / Lasse Ribergård Rasmussen

INSTAGRAM / @LASSERIBERGARD

MAIL / LASSERIBERGARD@GMAIL.COM

_______________________

Hej! Fedt, at du er landet på min side. Forhåbentligt er nedenstående interessant læsning, som giver dig lyst til at mødes med mig – jeg er nemlig meget sjovere i virkeligheden end på skrift.

Værdiskabende storytelling er fantastisk at arbejde med og noget, jeg virkelig brænder for.

Jeg er social media-ekspert inden for især Instagram, Facebook og YouTube og har stor erfaring med influencer marketing, PR og content creation – blandt andet over 10 års erfaring fra blogger- og influencer-branchen. Jeg er en kreativ, udadvendt og positiv person, der elsker at skabe indhold og fortællinger, der giver værdi til både brand og forbruger. Jeg har et kommercielt mindset, men mener ikke at værdifuldt og engagerende content behøver være en modsætning til et kommercielt budskab. Jeg sætter en ære i løbende at evaluere og optimere en marketing-indsats – gerne en resultatorienteret tilgang baseret på data og indblik i målgruppen.

Uhøjtidelig og direkte formidling i øjenhøjde er én af mine spidskompetencer, som jeg udøver så tit, jeg kan komme til det – blandt andet gennem foredrag, undervisning, værtsroller og paneldebatter.

Og hey, jeg kan også alt muligt andet.

Du kan fange mig på lasseribergard@gmail.com eller på LinkedIn.